У Києві відкрили перший готель міжнародного бренду "ibis"

2 september 2011

ТОВ «СК Міськбудінвест» спільно з Готельної групою «Accor Hospitality» (Париж, франція — торгові марки «Sofitel», «Novotel», «Mercury», «ibis», «Etap»… інше до 5000 готелів у світі) відкрили у Києві перший готель міжнародного бренду «ibis», який розташований в центрі Києва на бульварі Шевченка.

У готелі 212 номерів обладнаних системою кондиціонування, телевізором, супутниковим телебаченням і безкоштовним Wi-Fi доступом. Також на територій готелю до послуг гостей цілодобовий бар "Rendez-vous «з легкими закусками і різноманітними коктейлями і ресторан» Oopen" з великим вибором вишуканих страв.

Це не перші наші інвестиції в готельні проекти, так як компанія будує ряд об'єктів: рекреаційно-готельні комплекси і бальнеологічні центри на Західній Україні і в Криму. Планується також будівництво готелів класу «преміум» і «бізнес».

До будівництва будівлі, в якому розташований готель «ibis» наша компанія приступила ще в середині 2009 року і закінчило навесні 2011 року. Нагадаємо, що всі з нетерпінням чекали відкриття першого готелю в Києві мережі Accor Hospitality.

Hotel ibis Kiev Shevchenko Boulevard стане четвертим готелем міжнародної мережі у Ківі і першим тризірковим готелем з відомим на весь світ ім'ям. Урочисте відкриття готелю відбудеться в кінці вересня. Ця подія, безумовно, стане значною для готельного ринку України та Києва зокрема.

Новини компанії
5 october 2023
Нежитлові приміщення на Тургенівській
Пропонуємо до продажу нежитлові приміщення з ремонтом за адресою вул. Тургенівська, 46/11. Офісні приміщення загальною площею 1162,40 м. Офіс №107 - 395,40 м, офіс №108...
5 may 2023
Оглядові Акти будинок №31
До уваги інвесторів будинку №31 (Микільсько-Слобідська,11). Запрошуємо на відвідування квартир та інших видів нерухомості, проінвестованих Вами. Запис на підписання...
11 april 2023
Супермаркет в ЖК Маланюка 101
Розпочато роботи по введенню в експлуатацію супермаркету “Сільпо” за адресою Микільсько-Слобідська,11. Пропонуємо в оренду коммерційні приміщення , розташовані на другому...